Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Yenişehir Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında - Yenişehir Mimar Sinan İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenişehir Mimar Sinan İlköğretim Okulu Resimleri - Yenişehir Mimar Sinan İlköğretim Okulu İletişim
Yenişehir Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 4 Eylül...
Denizli Tarihi Geçmişi
Denizlinin Tarihi
Denizlinin Geçmişi
Denizlinin Tarihi Özellikleri
Denizli’nin Tarihi Geçmişi, Özellikleri
Denizli ili, ilk defa bugünkü şehrin 6 km. kuzeyinde, Eskihisar Köyü civarında kurulmuştur. Şehir MÖ (261-246) yılları arasında, II. Antiokos tarafından karısı...
Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim
Hacı İrfan Mersin Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Hasköy Hayrettin Türkölmez İlköğretim Okulu Hakkında - Hasköy Hayrettin Türkölmez İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasköy Hayrettin Türkölmez İlköğretim Okulu Resimleri - Hasköy Hayrettin Türkölmez İlköğretim Okulu İletişim
Hasköy Hayrettin Türkölmez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Sığma Kasabası İlköğretim Okulu Hakkında - Sığma Kasabası İlköğretim Okulu Tanıtım - Sığma Kasabası İlköğretim Okulu Resimleri - Sığma Kasabası İlköğretim Okulu İletişim
Sığma Kasabası İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz, Sığma Kasabasındadır. Sığma Kasabası...
Tosunlar İlköğretim Okulu Hakkında - Tosunlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Tosunlar İlköğretim Okulu Resimleri - Tosunlar İlköğretim Okulu İletişim
Tosunlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Tosunlar Kasabası’nda 1949 yılında devlet ve kasaba halkının işbirliği ile tek...
24 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında - 24 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtım - 24 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri - 24 Mayıs İlköğretim Okulu İletişim
24 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ
İSTİYORUZ Kİ...
Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin...
Avdan İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli
Avdan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okuma-yazma seferberliğinin başlatılmasıyla,Tavas Hırka ağalarının yaptırdığı camide ilk okuma-yazma seferberliği başlatılmıştır. 1948 yılında ilkokul açılmıştır. 1980 yılında ilk yapılan...
Aydoğdu İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli
Aydoğdu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz, Denizli ili Tavas ilçesine bağlı Aydoğdu Köyü’nde 1930 yılında eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 1-3 Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okuludur. Okulumuz iki binadan...
Baharlar İlköğretim Okulu Hakkında - Baharlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Baharlar İlköğretim Okulu Resimleri - Baharlar İlköğretim Okulu İletişim
Baharlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Baharlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun Bağlı Bulunduğu...
Çağırgan İlköğretim Okulu Hakkında - Çağırgan İlköğretim Okulu Tanıtım - Çağırgan İlköğretim Okulu Resimleri - Çağırgan İlköğretim Okulu İletişim
Çağırgan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYON
Tüm paydaşlarımızla öğrencilerimizin hayata sağlıklı bir şekilde...
Çalıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çalıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çalıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çalıköy İlköğretim Okulu İletişim
Çalıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1957 yılında Eğitim ve Öğretime açılmıştır.Bu tarihten itibaren...
Karahisar Kas. Kemal Sarıkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Karahisar Kas. Kemal Sarıkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Karahisar Kas. Kemal Sarıkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Karahisar Kas. Kemal Sarıkaya İlköğretim Okulu İletişim
Karahisar Kas. Kemal Sarıkaya İlköğretim Okulu Hakkında...
Kızılca Hacı Mehmet Arslan İlköğretim Okulu Hakkında - Kızılca Hacı Mehmet Arslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızılca Hacı Mehmet Arslan İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılca Hacı Mehmet Arslan İlköğretim Okulu İletişim
Kızılca Hacı Mehmet Arslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu İletişim
Sait Kalaycıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Hayırsever işadamı Sait Kalaycıoğlu...
Seki İlköğretim Okulu Hakkında - Seki İlköğretim Okulu Tanıtım - Seki İlköğretim Okulu Resimleri - Seki İlköğretim Okulu İletişim
Seki İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ: : Köyümüzün eğitim ve kültür alanlarında hep daha ileriye gitmesini sağlamak amacı ile...
Hacı Ali Bilal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Ali Bilal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Ali Bilal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Ali Bilal Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim
Hacı Ali Bilal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz ...
Ulukent Şehit Öğr.Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Hakkında - Ulukent Şehit Öğr.Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulukent Şehit Öğr.Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Resimleri - Ulukent Şehit Öğr.Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu İletişim
Ulukent Şehit Öğr.Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Hakkında...
Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu İletişim
Yahşiler Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYON
Tüm paydaşlarımızla rekabet duygusu gelişmiş...
Denizliye Yakın Şehirler
Denizliye Yakın İllerin İsimleriDenizli, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nin güneyinde bulunan ilidir.
Denizli Tekstil ürünleri ve yöreye has Denizli horozu ile meşhurdur
Denizliye Yakın İller
*Aydın
*Manisa
*Muğla
*Uşak
Denizlideki Halk Eğitim Merkezleri
Denizli Halk Eğitim Merkezleri* Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Değirmenönü Mh. Lise Cd. Denizli Lisesi bahçesi 20100 Merkez 2582424668 2582656411
* Halk Eğitim Merkezi Hükümet Konağı Kat:3 20800 Acıpayam 2585181026
* Halk Eğitim Merkezi Cumhuriyet...
Karakova İlköğretim Okulu Hakkında - Karakova İlköğretim Okulu Tanıtım - Karakova İlköğretim Okulu Resimleri - Karakova İlköğretim Okulu İletişim
Karakova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1957 yılında yapılmış ve aynı yıl eğitim öğretime başlamıştır...
Denizli Çardak Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Denizli Çardak Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Denizli Çardak Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Denizli Çardak Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.