Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Germencik Gümüşköy Köyü - Gümüşköy Köyü Hakkında - Gümüşköy Köyü Tanıtımı - Gümüşköy Köyü Resimleri
Gümüşköy, Aydın ilinin Germencik ilçesine bağlı bir köydür.
Tarihçe
Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kültür
Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi...
Germencik Gümüşyeniköy Köyü - Gümüşyeniköy Köyü Hakkında - Gümüşyeniköy Köyü Tanıtımı - Gümüşyeniköy Köyü Resimleri
Gümüşyeniköy, Aydın ilinin Germencik ilçesine bağlı bir köydür.
Tarihçe
Kültür
Köyün gelenek, görenek ve...
Bozdoğan Güneyköy Köyü - Güneyköy Köyü Hakkında - Güneyköy Köyü Tanıtımı - Güneyköy Köyü Resimleri
Güneyköy, Aydın ilinin Bozdoğan ilçesine bağlı bir köydür.
Tarihi
Kültür
Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi...
Bozdoğan Güre Köyü - Güre Köyü Hakkında - Güre Köyü Tanıtımı - Güre Köyü Resimleri
Köy Muhtarı: RAMAZAN AKYOL
Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi yok.
Demografik Bilgiler:
Nüfusu:
2000 / 223
1997 / 192
İle Uzaklığı: 101 km
İlçeye Uzaklığı: 25 km
Rakım: 655 m
Altyapı bilgileri
Sağlık...
Sultanhisar Güvendik Köyü - Güvendik Köyü Hakkında - Güvendik Köyü Tanıtımı - Güvendik Köyü Resimleri
Güvendik, Aydın ilinin Sultanhisar ilçesine bağlı bir köydür.
Tarihi
Kültür
Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında...
Bozdoğan Güvenir Köyü - Güvenir Köyü Hakkında - Güvenir Köyü Tanıtımı - Güvenir Köyü Resimleri
Güvenir, Aydın ilinin Bozdoğan ilçesine bağlı bir köydür.
Tarihçe
köyün adı yeşillenmekten gelmektedir eski zamanlarda çobanın biri diğer köylerden çok önce yeşerdiğini görmüüş ve bu ismi koymuş...
Nazilli Güzelköy Köyü - Güzelköy Köyü Hakkında - Güzelköy Köyü Tanıtımı - Güzelköy Köyü Resimleri
Köy Muhtarı: HÜSEYİN GÜLER
Muhtarlık Erişim Bilgileri:
Telefon: 275010-3275022
Cep Telefonu: 05422661255
Güzelköy, Aydın ilinin Nazilli ilçesine bağlı bir köydür.
Tarihi
Köyün adının...
Aydının ingilizce tanıtımı, Aydın ilinin ingilizce tanıtımı, İngilizce aydın tanıtımı, İngilizce Aydın ilinin tanıtımıAidın is the heart of the lower valley of Büyük Menderes River (Meander River) down to the Aegean Sea, a region that has been known for its fertility and productivity since...
aydın yemekleri,aydın yöresi yemekleri,aydının yemekleri,aydının yemek kültürü
AYDIN YÖRESEL YEMEKLER
Aydın mutfağı, Türkiye'nin çok zengin, çeşidi bol ve lezzetli mutfakları arasındadır. Yörenin zeytinyağlı yemekleri, incir,üzüm ve bunlardan yapılan şaraplar, narenciye ürünleri, turunç reçeli...
aydın yöresel kıyafetlerinin özellikleri,aydın yöresel kıyafetler,aydın yöresi kıyafetleri,aydın giysileri,aydının yöresel giysileri
AYDIN YÖRESEL GİYİM
Hızlı Kentleşme ve modern yaşantı eğilimleri nedeniyle Aydın yöresi geleneksel giysileri çoğunlukla kırsal yerleşim birimlerinde görülmektedir...
aydın oyunları,aydın halk oyunları isimleri,aydının halk oyunları,aydının halk oyunları nelerdir,aydın yöresel oyunları,aydın yöresel halk oyunlarıAYDIN HALK OYUNLARI VE FOLKLOR
Erkek:
Aydın Zeybeği, Harmandalı Zeybeği, Eski Tavas Zeybeği, Ortaklar Zeybeği v.b.
Kadın :
Harmandalı Zeybeği...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Hakkında
YAHYA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU
KISA TARİHÇESİ
1961...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yedieylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yedieylül İlköğretim Okulu Resimleri - Yedieylül İlköğretim Okulu Hakkında
Yedieylül İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yeniköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeniköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yeniköy İlköğretim Okulu Hakkında
Yeniköy İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yılmazköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yılmazköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmazköy İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZ
........Okulumuz Aydın ilinin 5 km. doğusunda Yılmazköy’de...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında
YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ
* Öğrencilerimize çağdaş bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yörükali Efe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yörükali Efe İlköğretim Okulu Resimleri - Yörükali Efe İlköğretim Okulu Hakkında
Yörükali Efe İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim...
Aydın Valiliği
Aydın Valiliği Web Sitesi
Aydın Valiliği Resmi Web Sitesi
Aydın valiliği resmi web sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Aydın Valiliği Resmi Web Sitesi
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu Hakkında
Eğitim kurumlarının insan kaynaklarını çağın gereklerine cevap verebilecek türden insan...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZUN MİSYONU
Türk Milli Eğitimin amaçları ile Atatürk ilke...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Hakkında
Adnan Menderes İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Hakkında
Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Aşağı Örencik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aşağı Örencik İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Örencik İlköğretim Okulu Hakkında
Aşağı Örencik İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Aşağı Yakacık İlköğretim Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aşağı Yakacık İlköğretim Resimleri - Aşağı Yakacık İlköğretim Hakkında
Köyümüzde ilk defa okul 1952 yılında orta mahallede 3 sınıflı olarak açılmıştır.1972...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında
Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.