Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Germencik Gümüşköy Köyü - Gümüşköy Köyü Hakkında - Gümüşköy Köyü Tanıtımı - Gümüşköy Köyü Resimleri Gümüşköy, Aydın ilinin Germencik ilçesine bağlı bir köydür. Tarihçe Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
32
Germencik Gümüşyeniköy Köyü - Gümüşyeniköy Köyü Hakkında - Gümüşyeniköy Köyü Tanıtımı - Gümüşyeniköy Köyü Resimleri Gümüşyeniköy, Aydın ilinin Germencik ilçesine bağlı bir köydür. Tarihçe Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Bozdoğan Güneyköy Köyü - Güneyköy Köyü Hakkında - Güneyköy Köyü Tanıtımı - Güneyköy Köyü Resimleri Güneyköy, Aydın ilinin Bozdoğan ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Bozdoğan Güre Köyü - Güre Köyü Hakkında - Güre Köyü Tanıtımı - Güre Köyü Resimleri Köy Muhtarı: RAMAZAN AKYOL Muhtarlık Erişim Bilgileri: Bilgi yok. Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 / 223 1997 / 192 İle Uzaklığı: 101 km İlçeye Uzaklığı: 25 km Rakım: 655 m Altyapı bilgileri Sağlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Sultanhisar Güvendik Köyü - Güvendik Köyü Hakkında - Güvendik Köyü Tanıtımı - Güvendik Köyü Resimleri Güvendik, Aydın ilinin Sultanhisar ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur. Kültür Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
Bozdoğan Güvenir Köyü - Güvenir Köyü Hakkında - Güvenir Köyü Tanıtımı - Güvenir Köyü Resimleri Güvenir, Aydın ilinin Bozdoğan ilçesine bağlı bir köydür. Tarihçe köyün adı yeşillenmekten gelmektedir eski zamanlarda çobanın biri diğer köylerden çok önce yeşerdiğini görmüüş ve bu ismi koymuş...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Nazilli Güzelköy Köyü - Güzelköy Köyü Hakkında - Güzelköy Köyü Tanıtımı - Güzelköy Köyü Resimleri Köy Muhtarı: HÜSEYİN GÜLER Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: 275010-3275022 Cep Telefonu: 05422661255 Güzelköy, Aydın ilinin Nazilli ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi Köyün adının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Aydının ingilizce tanıtımı, Aydın ilinin ingilizce tanıtımı, İngilizce aydın tanıtımı, İngilizce Aydın ilinin tanıtımıAidın is the heart of the lower valley of Büyük Menderes River (Meander River) down to the Aegean Sea, a region that has been known for its fertility and productivity since...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
46
aydın yemekleri,aydın yöresi yemekleri,aydının yemekleri,aydının yemek kültürü AYDIN YÖRESEL YEMEKLER Aydın mutfağı, Türkiye'nin çok zengin, çeşidi bol ve lezzetli mutfakları arasındadır. Yörenin zeytinyağlı yemekleri, incir,üzüm ve bunlardan yapılan şaraplar, narenciye ürünleri, turunç reçeli...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
aydın yöresel kıyafetlerinin özellikleri,aydın yöresel kıyafetler,aydın yöresi kıyafetleri,aydın giysileri,aydının yöresel giysileri AYDIN YÖRESEL GİYİM Hızlı Kentleşme ve modern yaşantı eğilimleri nedeniyle Aydın yöresi geleneksel giysileri çoğunlukla kırsal yerleşim birimlerinde görülmektedir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
aydın oyunları,aydın halk oyunları isimleri,aydının halk oyunları,aydının halk oyunları nelerdir,aydın yöresel oyunları,aydın yöresel halk oyunlarıAYDIN HALK OYUNLARI VE FOLKLOR Erkek: Aydın Zeybeği, Harmandalı Zeybeği, Eski Tavas Zeybeği, Ortaklar Zeybeği v.b. Kadın : Harmandalı Zeybeği...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Hakkında YAHYA KEMAL İLKÖĞRETİM OKULU KISA TARİHÇESİ 1961...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yedieylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yedieylül İlköğretim Okulu Resimleri - Yedieylül İlköğretim Okulu Hakkında Yedieylül İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yeniköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeniköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yeniköy İlköğretim Okulu Hakkında Yeniköy İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yılmazköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yılmazköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yılmazköy İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ ........Okulumuz Aydın ilinin 5 km. doğusunda Yılmazköy’de...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ * Öğrencilerimize çağdaş bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yörükali Efe İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yörükali Efe İlköğretim Okulu Resimleri - Yörükali Efe İlköğretim Okulu Hakkında Yörükali Efe İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Aydın Valiliği Aydın Valiliği Web Sitesi Aydın Valiliği Resmi Web Sitesi Aydın valiliği resmi web sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Aydın Valiliği Resmi Web Sitesi
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu Hakkında Eğitim kurumlarının insan kaynaklarını çağın gereklerine cevap verebilecek türden insan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN MİSYONU Türk Milli Eğitimin amaçları ile Atatürk ilke...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Resimleri - Adnan Menderes İlköğretim Okulu Hakkında Adnan Menderes İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Hakkında Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Aşağı Örencik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aşağı Örencik İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağı Örencik İlköğretim Okulu Hakkında Aşağı Örencik İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Aşağı Yakacık İlköğretim Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aşağı Yakacık İlköğretim Resimleri - Aşağı Yakacık İlköğretim Hakkında Köyümüzde ilk defa okul 1952 yılında orta mahallede 3 sınıflı olarak açılmıştır.1972...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt