Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Aydogdu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aydogdu İlköğretim Okulu Resimleri - Aydogdu İlköğretim Okulu Hakkında
Aydogdu İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bağcıllı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bağcıllı İlköğretim Okulu Resimleri - Bağcıllı İlköğretim Okulu Hakkında
Bağcıllı İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bayındır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bayındır İlköğretim Okulu Resimleri - Bayındır İlköğretim Okulu Hakkında
BAYINDIR İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ
1957 yılına kadar Bayındır Köyünde ilkokul...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bereketli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bereketli İlköğretim Okulu Resimleri - Bereketli İlköğretim Okulu Hakkında
Bereketli İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Beşeylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Beşeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Beşeylül İlköğretim Okulu Hakkında
Vizyonumuz: Örnek alınacak bir okul toplumu oluşturmak.
Misyonumuz...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bn-i Sina İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bn-i Sina İlköğretim Okulu Resimleri - Bn-i Sina İlköğretim Okulu Hakkında
Bn-i Sina İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bozyurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bozyurt İlköğretim Okulu Resimleri - Bozyurt İlköğretim Okulu Hakkında
Bozyurt İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZ
Okulun Tarihçesi: Okulumuz doğuda Mergen Çayı,batıda Hürriyet...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çapahasan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çapahasan İlköğretim Okulu Resimleri - Çapahasan İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUN BULUNDUĞU SEMT
Okulumuz şehir merkezinin güneydoğusunda Çapahasan...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çobanlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çobanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Çobanlar İlköğretim Okulu Hakkında
Çobanlar İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Dallıca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dallıca İlköğretim Okulu Resimleri - Dallıca İlköğretim Okulu Hakkında
VİZYONUMUZ
Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve inkılapları...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Demirciler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Demirciler İlköğretim Okulu Resimleri - Demirciler İlköğretim Okulu Hakkında
Demirciler İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Esenköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Esenköy İlköğretim Okulu Resimleri - Esenköy İlköğretim Okulu Hakkında
.OKULUN TARİHÇESİ:
.....Esenköy İlköğretim Okulu, ilk olarak 1928 yılında 3 yıllık...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu Hakkında
V İ Z Y O N U M U Z
İstiyoruz ki Okulumuz;
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZUN TARİHÇESİ
Okulumuz Tekel Genel Müdürlüğü...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Gedik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gedik İlköğretim Okulu Resimleri - Gedik İlköğretim Okulu Hakkında
Gedik İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Güzelköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güzelköy İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelköy İlköğretim Okulu Hakkında
Güzelköy İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hamzallı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hamzallı İlköğretim Okulu Resimleri - Hamzallı İlköğretim Okulu Hakkında
Hamzallı İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hisarcık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hisarcık İlköğretim Okulu Resimleri - Hisarcık İlköğretim Okulu Hakkında
2 öğretmenli,birleştirilmiş sınflı köy okuludur.Her yıl Ücretli anasınıfı...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Isabeyli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Isabeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Isabeyli İlköğretim Okulu Hakkında
Isabeyli İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Işıklar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Işıklar İlköğretim Okulu Resimleri - Işıklar İlköğretim Okulu Hakkında
Üstte ve altta resmini gördüğünüz binada1962-1963 Eğitim-Öğretim yılında tek sınıflı...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Karahallı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karahallı İlköğretim Okulu Resimleri - Karahallı İlköğretim Okulu Hakkında
Karahallı İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ketendere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ketendere İlköğretim Okulu Resimleri - Ketendere İlköğretim Okulu Hakkında
Ketendere İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızıldere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kızıldere İlköğretim Okulu Resimleri - Kızıldere İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZUN MİSYONU(ÜLKÜSÜ)
Verimliliği yüksek,karar alma süreci hızlı,daha az...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızıldere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kızıldere İlköğretim Okulu Resimleri - Kızıldere İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZUN MİSYONU(ÜLKÜSÜ)
Verimliliği yüksek,karar alma süreci hızlı,daha az...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.