Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Aydogdu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Aydogdu İlköğretim Okulu Resimleri - Aydogdu İlköğretim Okulu Hakkında Aydogdu İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bağcıllı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bağcıllı İlköğretim Okulu Resimleri - Bağcıllı İlköğretim Okulu Hakkında Bağcıllı İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bayındır İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bayındır İlköğretim Okulu Resimleri - Bayındır İlköğretim Okulu Hakkında BAYINDIR İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ 1957 yılına kadar Bayındır Köyünde ilkokul...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bereketli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bereketli İlköğretim Okulu Resimleri - Bereketli İlköğretim Okulu Hakkında Bereketli İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Beşeylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Beşeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Beşeylül İlköğretim Okulu Hakkında Vizyonumuz: Örnek alınacak bir okul toplumu oluşturmak. Misyonumuz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bn-i Sina İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bn-i Sina İlköğretim Okulu Resimleri - Bn-i Sina İlköğretim Okulu Hakkında Bn-i Sina İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bozyurt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bozyurt İlköğretim Okulu Resimleri - Bozyurt İlköğretim Okulu Hakkında Bozyurt İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Okulumuz doğuda Mergen Çayı,batıda Hürriyet...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çapahasan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çapahasan İlköğretim Okulu Resimleri - Çapahasan İlköğretim Okulu Hakkında OKULUN BULUNDUĞU SEMT Okulumuz şehir merkezinin güneydoğusunda Çapahasan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
38
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çobanlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çobanlar İlköğretim Okulu Resimleri - Çobanlar İlköğretim Okulu Hakkında Çobanlar İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Dallıca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Dallıca İlköğretim Okulu Resimleri - Dallıca İlköğretim Okulu Hakkında VİZYONUMUZ Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve inkılapları...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Demirciler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Demirciler İlköğretim Okulu Resimleri - Demirciler İlköğretim Okulu Hakkında Demirciler İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Esenköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Esenköy İlköğretim Okulu Resimleri - Esenköy İlköğretim Okulu Hakkında .OKULUN TARİHÇESİ: .....Esenköy İlköğretim Okulu, ilk olarak 1928 yılında 3 yıllık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu Hakkında V İ Z Y O N U M U Z İstiyoruz ki Okulumuz; Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz Tekel Genel Müdürlüğü...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Gedik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gedik İlköğretim Okulu Resimleri - Gedik İlköğretim Okulu Hakkında Gedik İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
33
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Güzelköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güzelköy İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelköy İlköğretim Okulu Hakkında Güzelköy İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hamzallı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hamzallı İlköğretim Okulu Resimleri - Hamzallı İlköğretim Okulu Hakkında Hamzallı İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hisarcık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hisarcık İlköğretim Okulu Resimleri - Hisarcık İlköğretim Okulu Hakkında 2 öğretmenli,birleştirilmiş sınflı köy okuludur.Her yıl Ücretli anasınıfı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Isabeyli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Isabeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Isabeyli İlköğretim Okulu Hakkında Isabeyli İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Işıklar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Işıklar İlköğretim Okulu Resimleri - Işıklar İlköğretim Okulu Hakkında Üstte ve altta resmini gördüğünüz binada1962-1963 Eğitim-Öğretim yılında tek sınıflı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Karahallı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karahallı İlköğretim Okulu Resimleri - Karahallı İlköğretim Okulu Hakkında Karahallı İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ketendere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ketendere İlköğretim Okulu Resimleri - Ketendere İlköğretim Okulu Hakkında Ketendere İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızıldere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kızıldere İlköğretim Okulu Resimleri - Kızıldere İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN MİSYONU(ÜLKÜSÜ) Verimliliği yüksek,karar alma süreci hızlı,daha az...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
7
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kızıldere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kızıldere İlköğretim Okulu Resimleri - Kızıldere İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN MİSYONU(ÜLKÜSÜ) Verimliliği yüksek,karar alma süreci hızlı,daha az...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt