Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Koçlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Koçlar İlköğretim Okulu Resimleri - Koçlar İlköğretim Okulu Hakkında Koçlar İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri - Hakkında TARİHÇE İbrahim kızı Müşerref Gündoğdu Hanımefendi tarafından 3000 m2 ‘lik arsanın kendi ismini vermek şartı ile 10.01.1991 tarihinde Aydın İl Tüzel kişiliğine...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kozdere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kozdere İlköğretim Okulu Resimleri - Kozdere İlköğretim Okulu Hakkında Kozdere İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ovacık Küplü Mah. İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ovacık Küplü Mah. İlköğretim Okulu Resimleri - Ovacık Küplü Mah. İlköğretim Okulu Hakkında Ovacık Küplü Mah. İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Pirlibey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Pirlibey İlköğretim Okulu Resimleri - Pirlibey İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇE 1928 Harf devrimi ile birlikte Pirlibey'de çağdaş okul açıldı. 1928 de 3...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Recebbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Recebbey İlköğretim Okulu Resimleri - Recebbey İlköğretim Okulu Hakkında RECEBBEY İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Okulumuz Nazilli’nin kuruluşundan sonra...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sailer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sailer İlköğretim Okulu Resimleri - Sailer İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ: Milli değerleri esas alarak, Hayat boyu öğrenme anlayışı içinde...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Samaili İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Samaili İlköğretim Okulu Resimleri - Samaili İlköğretim Okulu Hakkında Samaili İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sinekçiler Ihsan Izgi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sinekçiler Ihsan Izgi İlköğretim Okulu Resimleri - Sinekçiler Ihsan Izgi İlköğretim Okulu Hakkında Sinekçiler Ihsan Izgi İlköğretim Okulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
7
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sümer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sümer İlköğretim Okulu Resimleri - Sümer İlköğretim Okulu Hakkında Sümer İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - İstiklal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri - İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi Okulumuz Aşağı Nazilli denilen bölgede, Dumlupınar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Turan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Turan İlköğretim Okulu Resimleri - Turan İlköğretim Okulu Hakkında Tarihçemiz Turan Mahallesi çocukları Cumhuriyet’in kuruluşundan beri Beşeylül İlkokuluna...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Vakıfbank İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında VakIfbank ilköğretim okulu Okulumuzun çok eskilere dayanan bir tarihçesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yukarı Örencik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yukarı Örencik İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarı Örencik İlköğretim Okulu Hakkında Yukarı Örencik İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz Tip projeye uygun olarak inşa edildi ve 2001 yılında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ağaçlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Resimleri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423231 Öğretim Şekli Normal Öğretim Kurum Türü İlköğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Akçakaya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Akçakaya İlköğretim Okulu Resimleri - Akçakaya İlköğretim Okulu Hakkında Akçakaya İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Akçakonak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Akçakonak İlköğretim Okulu Resimleri - Akçakonak İlköğretim Okulu Hakkında Akçakonak İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Hakkında ALİ RIZA EFENDİ İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu :881866...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Argavlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Argavlı İlköğretim Okulu Resimleri - Argavlı İlköğretim Okulu Hakkında Argavlı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Avşar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Avşar İlköğretim Okulu Resimleri - Avşar İlköğretim Okulu Hakkında AVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Avşar İlköğretim Okulu olarak Milli Eğitim Temel...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atburgazı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atburgazı İlköğretim Okulu Resimleri - Atburgazı İlköğretim Okulu Hakkında Okul Kodu 255992 Okul Müdürü Abdi CAN ATBURGAZI İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Avcılar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Avcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Avcılar İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423052 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi 05-06-2010...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bağarası Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bağarası Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Bağarası Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423003 Eğitim Yılı 2009-2010...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt