Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Koçlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Koçlar İlköğretim Okulu Resimleri - Koçlar İlköğretim Okulu Hakkında
Koçlar İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri - Hakkında
TARİHÇE
İbrahim kızı Müşerref Gündoğdu Hanımefendi tarafından 3000 m2 ‘lik arsanın kendi ismini vermek şartı ile 10.01.1991 tarihinde Aydın İl Tüzel kişiliğine...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kozdere İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kozdere İlköğretim Okulu Resimleri - Kozdere İlköğretim Okulu Hakkında
Kozdere İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ovacık Küplü Mah. İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ovacık Küplü Mah. İlköğretim Okulu Resimleri - Ovacık Küplü Mah. İlköğretim Okulu Hakkında
Ovacık Küplü Mah. İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Pirlibey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Pirlibey İlköğretim Okulu Resimleri - Pirlibey İlköğretim Okulu Hakkında
TARİHÇE
1928 Harf devrimi ile birlikte Pirlibey'de çağdaş okul açıldı. 1928 de 3...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Recebbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Recebbey İlköğretim Okulu Resimleri - Recebbey İlköğretim Okulu Hakkında
RECEBBEY İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ
Okulumuz Nazilli’nin kuruluşundan sonra...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sailer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sailer İlköğretim Okulu Resimleri - Sailer İlköğretim Okulu Hakkında
MİSYONUMUZ:
Milli değerleri esas alarak, Hayat boyu öğrenme anlayışı içinde...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Samaili İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Samaili İlköğretim Okulu Resimleri - Samaili İlköğretim Okulu Hakkında
Samaili İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sinekçiler Ihsan Izgi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sinekçiler Ihsan Izgi İlköğretim Okulu Resimleri - Sinekçiler Ihsan Izgi İlköğretim Okulu Hakkında
Sinekçiler Ihsan Izgi İlköğretim Okulu...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sümer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sümer İlköğretim Okulu Resimleri - Sümer İlköğretim Okulu Hakkında
Sümer İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - İstiklal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İstiklal İlköğretim Okulu Resimleri - İstiklal İlköğretim Okulu Hakkında
Okulumuzun Tarihçesi
Okulumuz Aşağı Nazilli denilen bölgede, Dumlupınar...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Turan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Turan İlköğretim Okulu Resimleri - Turan İlköğretim Okulu Hakkında
Tarihçemiz
Turan Mahallesi çocukları Cumhuriyet’in kuruluşundan beri Beşeylül İlkokuluna...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Vakıfbank İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında
VakIfbank ilköğretim okulu
Okulumuzun çok eskilere dayanan bir tarihçesi...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yukarı Örencik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yukarı Örencik İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarı Örencik İlköğretim Okulu Hakkında
Yukarı Örencik İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZUN TARİHÇESİ
Okulumuz Tip projeye uygun olarak inşa edildi ve 2001 yılında...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - 100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında
100.yıl Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ağaçlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Resimleri - Ağaçlı İlköğretim Okulu Hakkında
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 423231
Öğretim Şekli Normal Öğretim
Kurum Türü İlköğretim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Akçakaya İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Akçakaya İlköğretim Okulu Resimleri - Akçakaya İlköğretim Okulu Hakkında
Akçakaya İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Akçakonak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Akçakonak İlköğretim Okulu Resimleri - Akçakonak İlköğretim Okulu Hakkında
Akçakonak İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Rıza Efendi İlköğretim Okulu Hakkında
ALİ RIZA EFENDİ İLKÖĞRETİM OKULU
Okul Kodu :881866...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Argavlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Argavlı İlköğretim Okulu Resimleri - Argavlı İlköğretim Okulu Hakkında
Argavlı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Avşar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Avşar İlköğretim Okulu Resimleri - Avşar İlköğretim Okulu Hakkında
AVŞAR İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ
Avşar İlköğretim Okulu olarak Milli Eğitim Temel...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atburgazı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atburgazı İlköğretim Okulu Resimleri - Atburgazı İlköğretim Okulu Hakkında
Okul Kodu 255992
Okul Müdürü Abdi CAN
ATBURGAZI İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Avcılar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Avcılar İlköğretim Okulu Resimleri - Avcılar İlköğretim Okulu Hakkında
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 423052 Eğitim Yılı 2009-2010
Güncelleme Tarihi 05-06-2010...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bağarası Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bağarası Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Bağarası Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 423003 Eğitim Yılı 2009-2010...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.