Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yeşilköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında
Yeşilköy İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Resimleri - Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Hakkında
Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atça Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atça Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atça Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında
Atça Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atça Fahriye Dilerek İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atça Fahriye Dilerek İlköğretim Okulu Resimleri - Atça Fahriye Dilerek İlköğretim Okulu Hakkında
Atça Fahriye Dilerek İlköğretim Okulu...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Resimleri - Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Hakkında
Atça...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Beşeylül İlköğretim Okulu Beşeylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Beşeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Beşeylül İlköğretim Okulu Hakkında
Beşeylül İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe...
Demirhan İlköğretim Okulu Bilgileri Sultanhisar Aydın
Demirhan İlköğretim Okulu
OKULUN ADI : Demirhan İlköğretim Okulu ADRESİ : Demirhan Köyü
MÜDÜRÜ : Doğan EDİZ (Demirhan İlköğretim Okuluna ataması 19.01.2001 tarihinde yapıldı.) 18/04/2005 yılından bu yana Müdür Yetkili Öğretmenlik görevini...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Eskihisar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eskihisar İlköğretim Okulu Resimleri - Eskihisar İlköğretim Okulu Hakkında
Eskihisar İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında
Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - İncealan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İncealan İlköğretim Okulu Resimleri - İncealan İlköğretim Okulu Hakkında
İncealan İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kabaca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kabaca İlköğretim Okulu Resimleri - Kabaca İlköğretim Okulu Hakkında
Kabaca İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kurtuluş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında
Kurtuluş İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Direcik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Direcik İlköğretim Okulu Resimleri - Direcik İlköğretim Okulu Hakkında
Direcik İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Donduran İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Donduran İlköğretim Okulu Resimleri - Donduran İlköğretim Okulu Hakkında
TARİHÇEMİZ
Donduran İlköğretim Okulu iki ana binadan oluşmaktadır. Birinci ana...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Efeler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Efeler İlköğretim Okulu Resimleri - Efeler İlköğretim Okulu Hakkında
Efeler İÖO 1968 yılında inşasına başlanmış olup 1970-1971 eğitim öğretim yılında...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacıköseler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacıköseler İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıköseler İlköğretim Okulu Hakkında
Hacıköseler İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Hakkında
Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Aydın...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hamzabali İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hamzabali İlköğretim Okulu Resimleri - Hamzabali İlköğretim Okulu Hakkında
Hamzabali İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Karacaören İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karacaören İlköğretim Okulu Resimleri - Karacaören İlköğretim Okulu Hakkında
MİSYONUMUZ
Öğrencilerimizi; yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Koyunlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Koyunlar İlköğretim Okulu Resimleri - Koyunlar İlköğretim Okulu Hakkında
KOYUNLAR İLKÖĞRETİM OKULU
Koyunlar ilköğretim okulu 5000 metrekare arsası 500...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu Hakkında
Merkez İlköğretim Okulu Web Sitesine Hoşgeldiniz. Amacımız, okulumuzun tanıtımına...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Paşaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Paşaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Paşaköy İlköğretim Okulu Hakkında
Paşaköy İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydının halk oyunları
Aydın halk oyunları hakkında bilgiAğır Zeybek oyununun öbür adıdır. Aslında Ege bölgemizin temkinli ve ağırbaşlı oyunudur. Bununla beraber Aydın Zeybeği başka taraflarda da epeyce gün görmüş olup ikinci adı Ağır Zeybek’tir.
Ağır tempolu ve tarihinin en az yüz yılı için Ege...
Aydın'ın Yöresel Kıyafetleri,
Aydın yöresel kıyafetlerinin özellikleri
Aydın Yöresi kıyafetleri,
Aydın Yöresel Kıyafetleri
Hızlı Kentleşme ve modern yaşantı eğilimleri nedeniyle Aydın yöresi geleneksel giysileri çoğunlukla kırsal yerleşim birimlerinde görülmektedir .
Fakat çeşitli kutlamalarda...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.