Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yeşilköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yeşilköy İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilköy İlköğretim Okulu Hakkında Yeşilköy İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Resimleri - Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Hakkında Atça Ali Sönmez İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atça Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atça Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atça Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Atça Atatürk İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atça Fahriye Dilerek İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atça Fahriye Dilerek İlköğretim Okulu Resimleri - Atça Fahriye Dilerek İlköğretim Okulu Hakkında Atça Fahriye Dilerek İlköğretim Okulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Resimleri - Atça Hadıloğlu İbrahim Uzunırmak İlköğretim Okulu Hakkında Atça...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Beşeylül İlköğretim Okulu Beşeylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Beşeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Beşeylül İlköğretim Okulu Hakkında Beşeylül İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Demirhan İlköğretim Okulu Bilgileri Sultanhisar Aydın Demirhan İlköğretim Okulu OKULUN ADI : Demirhan İlköğretim Okulu ADRESİ : Demirhan Köyü MÜDÜRÜ : Doğan EDİZ (Demirhan İlköğretim Okuluna ataması 19.01.2001 tarihinde yapıldı.) 18/04/2005 yılından bu yana Müdür Yetkili Öğretmenlik görevini...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Eskihisar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Eskihisar İlköğretim Okulu Resimleri - Eskihisar İlköğretim Okulu Hakkında Eskihisar İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - İncealan İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İncealan İlköğretim Okulu Resimleri - İncealan İlköğretim Okulu Hakkında İncealan İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kabaca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kabaca İlköğretim Okulu Resimleri - Kabaca İlköğretim Okulu Hakkında Kabaca İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kurtuluş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Sultanhisar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kurtuluş İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İlköğretim Okulu Hakkında Kurtuluş İlköğretim Okulu Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Direcik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Direcik İlköğretim Okulu Resimleri - Direcik İlköğretim Okulu Hakkında Direcik İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Donduran İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Donduran İlköğretim Okulu Resimleri - Donduran İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇEMİZ Donduran İlköğretim Okulu iki ana binadan oluşmaktadır. Birinci ana...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Efeler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Efeler İlköğretim Okulu Resimleri - Efeler İlköğretim Okulu Hakkında Efeler İÖO 1968 yılında inşasına başlanmış olup 1970-1971 eğitim öğretim yılında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacıköseler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacıköseler İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıköseler İlköğretim Okulu Hakkında Hacıköseler İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
8
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Hakkında Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Aydın...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hamzabali İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hamzabali İlköğretim Okulu Resimleri - Hamzabali İlköğretim Okulu Hakkında Hamzabali İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Karacaören İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karacaören İlköğretim Okulu Resimleri - Karacaören İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi; yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Koyunlar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Koyunlar İlköğretim Okulu Resimleri - Koyunlar İlköğretim Okulu Hakkında KOYUNLAR İLKÖĞRETİM OKULU Koyunlar ilköğretim okulu 5000 metrekare arsası 500...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu Hakkında Merkez İlköğretim Okulu Web Sitesine Hoşgeldiniz. Amacımız, okulumuzun tanıtımına...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Paşaköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Paşaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Paşaköy İlköğretim Okulu Hakkında Paşaköy İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydının halk oyunları Aydın halk oyunları hakkında bilgiAğır Zeybek oyununun öbür adıdır. Aslında Ege bölgemizin temkinli ve ağırbaşlı oyunudur. Bununla beraber Aydın Zeybeği başka taraflarda da epeyce gün görmüş olup ikinci adı Ağır Zeybek’tir. Ağır tempolu ve tarihinin en az yüz yılı için Ege...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydın'ın Yöresel Kıyafetleri, Aydın yöresel kıyafetlerinin özellikleri Aydın Yöresi kıyafetleri, Aydın Yöresel Kıyafetleri Hızlı Kentleşme ve modern yaşantı eğilimleri nedeniyle Aydın yöresi geleneksel giysileri çoğunlukla kırsal yerleşim birimlerinde görülmektedir . Fakat çeşitli kutlamalarda...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
2011 CHP Aydın Milletvekili Adayları Listesi-Chp Aydın Adayları Sıralı 2011 Listesi AYDIN BÜLENT TEZCAN AVUKAT METİN LÜTFİ BAYDAR DOKTOR OSMAN AYDIN MÜHENDİS FERDA ÇAĞLAR ERKUT İŞLETMECİ HÜSEYİN YILDIZ MÜTEAHHİT MEHMET FATİH ATAY AVUKAT ÖZLEM BURCU UĞAN SEVİM AVUKAT
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt