Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423338 Eğitim Yılı 2009-2010...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Behiye Hanım İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Behiye Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Behiye Hanım İlköğretim Okulu Hakkında TARİHCE Okulumuz, Söke-Yenicami mahallesinde, otobüs terminalinin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri - Hakkında urum Bilgileri Kurum Kodu 422847 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi 04-06-2010 Kurum Tipi B Öğretim Şekli Normal Öğretim Kurum Türü İlköğretim Okulu Telefon 0...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çalıköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çalıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çalıköy İlköğretim Okulu Hakkında Çalıköy İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çalışlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çalışlı İlköğretim Okulu Resimleri - Çalışlı İlköğretim Okulu Hakkında Çalışlı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Demirçay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Demirçay İlköğretim Okulu Resimleri - Demirçay İlköğretim Okulu Hakkında Demirçay İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Doğanbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Doğanbey İlköğretim Okulu Resimleri - Doğanbey İlköğretim Okulu Hakkında Doğanbey İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Hakkında FEVZİPAŞA İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ Okulumuzun ilk arsası 1977 yılında 1250...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Güllübahçe Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güllübahçe Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Güllübahçe Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARİHÇESİ Okulumuz 1927 yılında beldenin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri - Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 422668 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi 04-06-2010 Kurum Tipi B Öğretim Şekli Normal Öğretim Kurum Türü İlköğretim Okulu Telefon 0...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kaygılı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kaygılı İlköğretim Okulu Resimleri - Kaygılı İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 422561 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi 03-05-2010...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kemalpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kemalpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Kemalpaşa İlköğretim OkuluHakkında KEMALPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Okulumuzun inşaatına 1933 yılında başlanmış olup yine...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kisir İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kisir İlköğretim Okulu Resimleri - Kisir İlköğretim Okulu Hakkında Okulun Tarihçesi Okulumuz arsası köyümüzün ileri gelenlerinden Ziya BAĞCIK tarafından...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kocagözoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kocagözoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Kocagözoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Tarihçe: AHMET VE HALİL AĞALAR Hayırseverlerin Kısaca Hayatı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Hakkında Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Özbaşı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Özbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Özbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Ozbaşı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sarıkemer Emine Gezerler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sarıkemer Emine Gezerler İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıkemer Emine Gezerler İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Maliye Hazinesinden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sarıkemer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sarıkemer İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıkemer İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ “Tüm paydaşlarımızla, gelişmeye ve yeniliğe açık, sevgi, saygı ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Resimleri - Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇE Okulumuz eski binası 1986 yılında hayırsever bir...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Savuca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Savuca İlköğretim Okulu Resimleri - Savuca İlköğretim Okulu Hakkında Savuca İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sazlıköy Hilmi Fırat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sazlıköy Hilmi Fırat İlköğretim Okulu Resimleri - Sazlıköy Hilmi Fırat İlköğretim Okulu Hakkında SAZLIKÖY HİLMİ FIRAT İLKÖĞRETİM OKULU Sazlıköy...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Serçin İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Serçin İlköğretim Okulu Resimleri - Serçin İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423434 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi 15.04.2010 Kurum...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Seyda Fırat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Seyda Fırat İlköğretim Okulu Resimleri - Seyda Fırat İlköğretim Okulu Hakkında SEYDA FIRAT İLKÖĞRETİM OKULU Söke İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde'dir.Arsası...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tuzburgazı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tuzburgazı İlköğretim Okulu Resimleri - Tuzburgazı İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 422345 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Vakıfbank İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Vakıflar Bankası tarafından yaptırılmıştır. Okulun temelleri 1999 yılının...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt