Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Hakkında
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 423338 Eğitim Yılı 2009-2010...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Behiye Hanım İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Behiye Hanım İlköğretim Okulu Resimleri - Behiye Hanım İlköğretim Okulu Hakkında
TARİHCE
Okulumuz, Söke-Yenicami mahallesinde, otobüs terminalinin...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri - Hakkında
urum Bilgileri
Kurum Kodu 422847 Eğitim Yılı 2009-2010
Güncelleme Tarihi 04-06-2010 Kurum Tipi B
Öğretim Şekli Normal Öğretim
Kurum Türü İlköğretim Okulu
Telefon 0...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çalıköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çalıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çalıköy İlköğretim Okulu Hakkında
Çalıköy İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Çalışlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Çalışlı İlköğretim Okulu Resimleri - Çalışlı İlköğretim Okulu Hakkında
Çalışlı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Demirçay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Demirçay İlköğretim Okulu Resimleri - Demirçay İlköğretim Okulu Hakkında
Demirçay İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Doğanbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Doğanbey İlköğretim Okulu Resimleri - Doğanbey İlköğretim Okulu Hakkında
Doğanbey İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Fevzipaşa İlköğretim Okulu Hakkında
FEVZİPAŞA İLKÖĞRETİM OKULUNUN TARİHÇESİ
Okulumuzun ilk arsası 1977 yılında 1250...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Güllübahçe Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güllübahçe Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Güllübahçe Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında
OKULUMUZUN TARİHÇESİ
Okulumuz 1927 yılında beldenin...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri - Hakkında
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 422668 Eğitim Yılı 2009-2010
Güncelleme Tarihi 04-06-2010 Kurum Tipi B
Öğretim Şekli Normal Öğretim
Kurum Türü İlköğretim Okulu
Telefon 0...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kaygılı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kaygılı İlköğretim Okulu Resimleri - Kaygılı İlköğretim Okulu Hakkında
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 422561 Eğitim Yılı 2009-2010
Güncelleme Tarihi 03-05-2010...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kemalpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kemalpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Kemalpaşa İlköğretim OkuluHakkında
KEMALPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU
Okulumuzun inşaatına 1933 yılında başlanmış olup yine...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kisir İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kisir İlköğretim Okulu Resimleri - Kisir İlköğretim Okulu Hakkında
Okulun Tarihçesi
Okulumuz arsası köyümüzün ileri gelenlerinden Ziya BAĞCIK tarafından...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Kocagözoğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kocagözoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Kocagözoğlu İlköğretim Okulu Hakkında
Tarihçe:
AHMET VE HALİL AĞALAR
Hayırseverlerin Kısaca Hayatı...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Hakkında
Mehmet Ali Ekener İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Özbaşı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Özbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Özbaşı İlköğretim Okulu Hakkında
Ozbaşı İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sarıkemer Emine Gezerler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sarıkemer Emine Gezerler İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıkemer Emine Gezerler İlköğretim Okulu Hakkında
Okulumuz Maliye Hazinesinden...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sarıkemer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sarıkemer İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıkemer İlköğretim Okulu Hakkında
MİSYONUMUZ
“Tüm paydaşlarımızla, gelişmeye ve yeniliğe açık, sevgi, saygı ve...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Resimleri - Savuca Fatma Suat İlköğretim Okulu Hakkında
TARİHÇE
Okulumuz eski binası 1986 yılında hayırsever bir...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Savuca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Savuca İlköğretim Okulu Resimleri - Savuca İlköğretim Okulu Hakkında
Savuca İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sazlıköy Hilmi Fırat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sazlıköy Hilmi Fırat İlköğretim Okulu Resimleri - Sazlıköy Hilmi Fırat İlköğretim Okulu Hakkında
SAZLIKÖY HİLMİ FIRAT İLKÖĞRETİM OKULU
Sazlıköy...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Serçin İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Serçin İlköğretim Okulu Resimleri - Serçin İlköğretim Okulu Hakkında
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 423434 Eğitim Yılı 2009-2010
Güncelleme Tarihi 15.04.2010 Kurum...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Seyda Fırat İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Seyda Fırat İlköğretim Okulu Resimleri - Seyda Fırat İlköğretim Okulu Hakkında
SEYDA FIRAT İLKÖĞRETİM OKULU
Söke İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde'dir.Arsası...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tuzburgazı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Tuzburgazı İlköğretim Okulu Resimleri - Tuzburgazı İlköğretim Okulu Hakkında
Kurum Bilgileri
Kurum Kodu 422345 Eğitim Yılı 2009-2010
Güncelleme Tarihi...
Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Vakıfbank İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında
Okulumuz Vakıflar Bankası tarafından yaptırılmıştır. Okulun temelleri 1999 yılının...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.