Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Afyonun neleri alınır
Afyonda ne alınır
Afyona gidince ne alınır
Afyon’a Gidince Afyon’dan Neler Alınır
Geleneksel motiflerle yapılan el sanatları çok gelişmiştir. Keçecilik, koşumculuk, at arabacılığı, demircilik ve bakırcılık, yemenicilik, mermercilik, kilimcilik, hasır ve boyra örücülüğü...
Akkeçili İlköğretim Okulu Bilgileri Başmakçı Afyonkarahisar
Akkeçili İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Afyon Başmakçı Akkeçili İlköğretim Okulu 12 personel ve 164 öğrencinin eğitim gördüğü taşıma merkezi olan bir okuldur.Çevresinde bulunan Hırka ve Küllüce Köyü öğrencileri...
Çığrı Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Çığrı Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Çığrı Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Çığrı Köyü İlköğretim Okulu İletişim
Çığrı Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
OKULUMUZUN MİSYONU;
Verimliliği yüksek,
Karar alma süreci hızlı,
Daha az...
Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu İletişim
Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu...
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bayat Afyonkarahisar
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilçe merkezinde Hürriyet Mahallesinde bulunmaktadır. 1999-2000 öğretim yılında hizmete açılmıştır. Okulumuzun geçmişi, Bayat İlköğretim Okuluna dayanmaktadır...
Derbent İlköğretim Okulu Hakkında - Derbent İlköğretim Okulu Tanıtım - Derbent İlköğretim Okulu Resimleri - Derbent İlköğretim Okulu İletişim
Derbent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1954 Yılında yapılan okul aynı yıl faaliyetine ilkokul olarak başlamıştır. 8 yıllık...
İmrallı İlköğretim Okulu Hakkında - İmrallı İlköğretim Okulu Tanıtım - İmrallı İlköğretim Okulu Resimleri - İmrallı İlköğretim Okulu İletişim
İmrallı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1936 yılında hizmete girmiştir. 1985 de ilave bina yapılmış, 1993 de ana bina...
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Bayat Afyonkarahisar
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1976/1977 Eğitim Öğretim yılında 5 derslikli olarak eğitime açılmış olup 2008/2009 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren yeni bina ile derslik sayısı 8...
Akçeşme İlköğretim Okulu Hakkında - Akçeşme İlköğretim Okulu Tanıtım - Akçeşme İlköğretim Okulu Resimleri - Akçeşme İlköğretim Okulu İletişim
Akçeşme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Akçeşme İlköğretim Okulu Kestemet Mahallesi Dörtyol ayrımında bulunmaktadır.1895 yılında...
Alkasan İlköğretim Okulu Hakkında - Alkasan İlköğretim Okulu Tanıtım - Alkasan İlköğretim Okulu Resimleri - Alkasan İlköğretim Okulu İletişim
Alkasan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1988 yılında Tarım Bakanlığı tarafından Afyon Alkaloidleri Fabrikası Sosyal...
Ceylan Emet İlköğretim Okulu Hakkında - Ceylan Emet İlköğretim Okulu Tanıtım - Ceylan Emet İlköğretim Okulu Resimleri - Ceylan Emet İlköğretim Okulu İletişim
Ceylan Emet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Ceylan Emet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstediklerinize Aşağıdaki...
Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Dişli Atatürk İlköğretim Okulu İletişim
Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
OKUL VE BİNA DONANIM BİLGİLERİ
Derslik Sayısı 12
Ana Sınıfı...
Dişli İlköğretim Okulu Hakkında - Dişli İlköğretim Okulu Tanıtım - Dişli İlköğretim Okulu Resimleri - Dişli İlköğretim Okulu İletişim
Dişli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızda önceleri Arapça harflerle öğrenim yapan bir eğitim kurumu varmış.
Daha sonra 1925...
Karayokuş İlköğretim Okulu Hakkında - Karayokuş İlköğretim Okulu Tanıtım - Karayokuş İlköğretim Okulu Resimleri - Karayokuş İlköğretim Okulu İletişim
Karayokuş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul ilk defa köyün eski yerleşim yeri olan ÇAMLIDERE mevkiinde 1950 yılında...
Kurucaova İlköğretim Okulu Hakkında - Kurucaova İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurucaova İlköğretim Okulu Resimleri - Kurucaova İlköğretim Okulu İletişim
Kurucaova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okul 1942 yılında eğitim öğretime açılmıştır. Eğitim öğretime şimdi muhtarlık...
Pazarağaç İlköğretim Okulu Hakkında - Pazarağaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Pazarağaç İlköğretim Okulu Resimleri - Pazarağaç İlköğretim Okulu İletişim
Pazarağaç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Pazarağaç İlköğretim Okulu’nun ilk eğitim öğretime eldeki eski kayıtlara...
Kocaöz İlköğretim Okulu Hakkında - Kocaöz İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocaöz İlköğretim Okulu Resimleri - Kocaöz İlköğretim Okulu İletişim
Kocaöz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızdaki okul; 1935 lerde (Felleli Köyü Okulu) adı ile Eğitim ve Öğretim hizmetine...
Arıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Arıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Arıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Arıköy İlköğretim Okulu İletişim
Arıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzda, öğretmen lojmanı kullanılmadığı için Anasınıfı olarak kullanılmaktadır.
Okulun...
Bozan İlköğretim Okulu Hakkında - Bozan İlköğretim Okulu Tanıtım - Bozan İlköğretim Okulu Resimleri - Bozan İlköğretim Okulu İletişim
Bozan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Misyonumuz
Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, bilgiyi elde etmeyi...
Akgün İlköğretim Okulu Hakkında - Akgün İlköğretim Okulu Tanıtım - Akgün İlköğretim Okulu Resimleri - Akgün İlköğretim Okulu İletişim
Akgün İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1969 da eğitim-öğretime açılan 5 derslik ve 1 öğretmen odası olan eski okul ile 1998 de...
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran
üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
VİZYONUMUZ
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve...
Bademli İlköğretim Okulu Hakkında - Bademli İlköğretim Okulu Tanıtım - Bademli İlköğretim Okulu Resimleri - Bademli İlköğretim Okulu İletişim
Bademli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1932 yılında merkezi okul olarak faaliyete başlamış.O yıllarda okul Bademli...
Çiçektepe İlköğretim Okulu Hakkında - Çiçektepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Çiçektepe İlköğretim Okulu Resimleri - Çiçektepe İlköğretim Okulu İletişim
Çiçektepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabanın tarihi fazla eski değildir.Halk buraya Kadılar Kasabası’ndan...
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar
Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz , Atatürk İlkokulu adıyla 16.02.1960 Tarihinde Mehmet SALMAN’ın Müdürlüğünde Sekiz Öğretmen ve 458 öğrenciyle eğitim ve öğretime başlamıştır.
31.03.1960 tarihinde Mehmet...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.