Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Afyonun neleri alınır Afyonda ne alınır Afyona gidince ne alınır Afyon’a Gidince Afyon’dan Neler Alınır Geleneksel motiflerle yapılan el sanatları çok gelişmiştir. Keçecilik, koşumculuk, at arabacılığı, demircilik ve bakırcılık, yemenicilik, mermercilik, kilimcilik, hasır ve boyra örücülüğü...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Afyona Gidince Neler Yapılır Afyona gidince ne yapılır Afyonda neler yapılır Afyon’a Gidince Neler Yapılır? Yapmadan Dönmeyin! Afyon Kaplıcalarının şifalı sularına girmeden, İhsaniye-Ayazin (Metropolis) bölgesi, Sandıklı Akdağ -Tokalı Kanyonu, İscehisar'daki Peri Bacalarını görmeden...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Akkeçili İlköğretim Okulu Bilgileri Başmakçı Afyonkarahisar Akkeçili İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Afyon Başmakçı Akkeçili İlköğretim Okulu 12 personel ve 164 öğrencinin eğitim gördüğü taşıma merkezi olan bir okuldur.Çevresinde bulunan Hırka ve Küllüce Köyü öğrencileri...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Çığrı Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Çığrı Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Çığrı Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Çığrı Köyü İlköğretim Okulu İletişim Çığrı Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUMUZUN MİSYONU; Verimliliği yüksek, Karar alma süreci hızlı, Daha az...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu İletişim Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar İlköğretim Okulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bayat Afyonkarahisar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilçe merkezinde Hürriyet Mahallesinde bulunmaktadır. 1999-2000 öğretim yılında hizmete açılmıştır. Okulumuzun geçmişi, Bayat İlköğretim Okuluna dayanmaktadır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Derbent İlköğretim Okulu Hakkında - Derbent İlköğretim Okulu Tanıtım - Derbent İlköğretim Okulu Resimleri - Derbent İlköğretim Okulu İletişim Derbent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1954 Yılında yapılan okul aynı yıl faaliyetine ilkokul olarak başlamıştır. 8 yıllık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
İmrallı İlköğretim Okulu Hakkında - İmrallı İlköğretim Okulu Tanıtım - İmrallı İlköğretim Okulu Resimleri - İmrallı İlköğretim Okulu İletişim İmrallı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1936 yılında hizmete girmiştir. 1985 de ilave bina yapılmış, 1993 de ana bina...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Mimar Sinan İlköğretim Okulu Bilgileri Bayat Afyonkarahisar Mimar Sinan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1976/1977 Eğitim Öğretim yılında 5 derslikli olarak eğitime açılmış olup 2008/2009 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren yeni bina ile derslik sayısı 8...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
20
Akçeşme İlköğretim Okulu Hakkında - Akçeşme İlköğretim Okulu Tanıtım - Akçeşme İlköğretim Okulu Resimleri - Akçeşme İlköğretim Okulu İletişim Akçeşme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Akçeşme İlköğretim Okulu Kestemet Mahallesi Dörtyol ayrımında bulunmaktadır.1895 yılında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Alkasan İlköğretim Okulu Hakkında - Alkasan İlköğretim Okulu Tanıtım - Alkasan İlköğretim Okulu Resimleri - Alkasan İlköğretim Okulu İletişim Alkasan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1988 yılında Tarım Bakanlığı tarafından Afyon Alkaloidleri Fabrikası Sosyal...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Ceylan Emet İlköğretim Okulu Hakkında - Ceylan Emet İlköğretim Okulu Tanıtım - Ceylan Emet İlköğretim Okulu Resimleri - Ceylan Emet İlköğretim Okulu İletişim Ceylan Emet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ceylan Emet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstediklerinize Aşağıdaki...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
33
Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Dişli Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Dişli Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKUL VE BİNA DONANIM BİLGİLERİ Derslik Sayısı 12 Ana Sınıfı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Dişli İlköğretim Okulu Hakkında - Dişli İlköğretim Okulu Tanıtım - Dişli İlköğretim Okulu Resimleri - Dişli İlköğretim Okulu İletişim Dişli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızda önceleri Arapça harflerle öğrenim yapan bir eğitim kurumu varmış. Daha sonra 1925...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Karayokuş İlköğretim Okulu Hakkında - Karayokuş İlköğretim Okulu Tanıtım - Karayokuş İlköğretim Okulu Resimleri - Karayokuş İlköğretim Okulu İletişim Karayokuş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul ilk defa köyün eski yerleşim yeri olan ÇAMLIDERE mevkiinde 1950 yılında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
35
Kurucaova İlköğretim Okulu Hakkında - Kurucaova İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurucaova İlköğretim Okulu Resimleri - Kurucaova İlköğretim Okulu İletişim Kurucaova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul 1942 yılında eğitim öğretime açılmıştır. Eğitim öğretime şimdi muhtarlık...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Pazarağaç İlköğretim Okulu Hakkında - Pazarağaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Pazarağaç İlköğretim Okulu Resimleri - Pazarağaç İlköğretim Okulu İletişim Pazarağaç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Pazarağaç İlköğretim Okulu’nun ilk eğitim öğretime eldeki eski kayıtlara...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Kocaöz İlköğretim Okulu Hakkında - Kocaöz İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocaöz İlköğretim Okulu Resimleri - Kocaöz İlköğretim Okulu İletişim Kocaöz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızdaki okul; 1935 lerde (Felleli Köyü Okulu) adı ile Eğitim ve Öğretim hizmetine...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Arıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Arıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Arıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Arıköy İlköğretim Okulu İletişim Arıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzda, öğretmen lojmanı kullanılmadığı için Anasınıfı olarak kullanılmaktadır. Okulun...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
39
Bozan İlköğretim Okulu Hakkında - Bozan İlköğretim Okulu Tanıtım - Bozan İlköğretim Okulu Resimleri - Bozan İlköğretim Okulu İletişim Bozan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, bilgiyi elde etmeyi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
32
Akgün İlköğretim Okulu Hakkında - Akgün İlköğretim Okulu Tanıtım - Akgün İlköğretim Okulu Resimleri - Akgün İlköğretim Okulu İletişim Akgün İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1969 da eğitim-öğretime açılan 5 derslik ve 1 öğretmen odası olan eski okul ile 1998 de...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
32
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek. VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Bademli İlköğretim Okulu Hakkında - Bademli İlköğretim Okulu Tanıtım - Bademli İlköğretim Okulu Resimleri - Bademli İlköğretim Okulu İletişim Bademli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1932 yılında merkezi okul olarak faaliyete başlamış.O yıllarda okul Bademli...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Çiçektepe İlköğretim Okulu Hakkında - Çiçektepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Çiçektepe İlköğretim Okulu Resimleri - Çiçektepe İlköğretim Okulu İletişim Çiçektepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabanın tarihi fazla eski değildir.Halk buraya Kadılar Kasabası’ndan...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz , Atatürk İlkokulu adıyla 16.02.1960 Tarihinde Mehmet SALMAN’ın Müdürlüğünde Sekiz Öğretmen ve 458 öğrenciyle eğitim ve öğretime başlamıştır. 31.03.1960 tarihinde Mehmet...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt