Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Hakkında - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Resimleri - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu İletişim
Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz...
Haydarlı İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar
Haydarlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Haydarlı İlköğretim Okulunun ilk binası 1935 yılında Kasaba halkı tarafından imece usulüyle yapılmış olup,aynı yıl İlkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır.Okul binası 450m2...
Kadılar İlköğretim Okulu Hakkında - Kadılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Kadılar İlköğretim Okulu Resimleri - Kadılar İlköğretim Okulu İletişim
Kadılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz devlet yardımı ile 1957 yılında eğitim öğretime açılırken 2 derslikli olarak...
Karahacılı İlköğretim Okulu Hakkında - Karahacılı İlköğretim Okulu Tanıtım - Karahacılı İlköğretim Okulu Resimleri - Karahacılı İlköğretim Okulu İletişim
Karahacılı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Karahacılı İlköğretim Okulu 1947 yılında bir derslik,bir araç gereç...
Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar
MİSYONUMUZ:
Yasalar ve mevzuat çerçevesinde, imkan ve yetkilerimiz dahilinde, okul toplumunun paydaşları olan öğrenciler, veliler, öğretmenler ve diğer okul çalışanları için demokratik bir eğitim-öğretim ortamı hazırlamak ve sunmaktır...
Pınarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarlı İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarlı İlköğretim Okulu İletişim
Pınarlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Misyonumuz
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider...
Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim
Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Vizyonumuz
Türk Milli Eğitim...
Tatarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Tatarlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Tatarlı İlköğretim Okulu Resimleri - Tatarlı İlköğretim Okulu İletişim
Tatarlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1967 yılında eğitime başlamıştır. Okulumuz uzun bir süre ortaokul olarak hizmet...
Uluköy İlköğretim Okulu Hakkında - Uluköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluköy İlköğretim Okulu Resimleri - Uluköy İlköğretim Okulu İletişim
Uluköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz Afyonkarahisar İli , Dinar İlçesi, Uluköy Kasabasında bulunmaktadır.
Kasabamız Dinar...
Yeniyol İlköğretim Okulu Hakkında - Yeniyol İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeniyol İlköğretim Okulu Resimleri - Yeniyol İlköğretim Okulu İletişim
Yeniyol İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1936 yılında bugün ayakta olmayan eski 2 katlı binamızda eğitim-öğretime başlanmıştır...
Bağlıca İlköğretim Okulu Hakkında - Bağlıca İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağlıca İlköğretim Okulu Resimleri - Bağlıca İlköğretim Okulu İletişim
Bağlıca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
2011 YILI SBS YERLEŞTİRME
Mehmet TEKELİ
Metin Zülbiye Sarı Anadolu Lisesi
Yasemin...
Davulga İlköğretim Okulu Hakkında - Davulga İlköğretim Okulu Tanıtım - Davulga İlköğretim Okulu Resimleri - Davulga İlköğretim Okulu İletişim
Davulga İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Eski okulumuz 1988 yılında 3415 m2 alan üzerine devlet vatandaş işbirliğiyle bodrum kat...
Çalca İlköğretim Okulu Hakkında - Çalca İlköğretim Okulu Tanıtım - Çalca İlköğretim Okulu Resimleri - Çalca İlköğretim Okulu İletişim
Çalca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Çalca İlköğretim Okulu 1938 yılında köy içinde bir odada açılarak eğitim - öğretim faaliyetlerine...
Çepni İlköğretim Okulu Hakkında - Çepni İlköğretim Okulu Tanıtım - Çepni İlköğretim Okulu Resimleri - Çepni İlköğretim Okulu İletişim
Çepni İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ
Okulumuzun vizyonu ; Eğitim teknolojisinden olabildiğince yararlanmak, bireysel...
Davılgı İlköğretim Okulu Hakkında - Davılgı İlköğretim Okulu Tanıtım - Davılgı İlköğretim Okulu Resimleri - Davılgı İlköğretim Okulu İletişim
Davılgı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1963 yılında Eğitim ve Öğretime açılmıştır. Bu okulun binası, şu anki...
Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim
Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Yeşilhisar Yunusemre...
Aşağıtandır İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağıtandır İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağıtandır İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıtandır İlköğretim Okulu İletişim
Aşağıtandır İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1978 yılında İlkokul olarak Eğitim-Öğretime...
Selçuklu İlköğretim Okulu Hakkında - Selçuklu İlköğretim Okulu Tanıtım - Selçuklu İlköğretim Okulu Resimleri - Selçuklu İlköğretim Okulu İletişim
Selçuklu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz, Selçuklu Mahallesindeki okul ihtiyacını karşılamak amacıyla 2001 yılında...
Seydiler İlköğretim Okulu Hakkında - Seydiler İlköğretim Okulu Tanıtım - Seydiler İlköğretim Okulu Resimleri - Seydiler İlköğretim Okulu İletişim
Seydiler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MiSYONUMUZ
Ögrencilerimizin 8 yıllık egitim-ögretim hayatının sonunda;
· Kültürlü...
Anıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Anıtkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Anıtkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Anıtkaya İlköğretim Okulu İletişim
Anıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Anıtkaya İlköğretim Okulu yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Okulumuz...
Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar
Ataköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 10 sınıf öğretmeni 11 branş öğretmeni 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 2 Memur ve 1 Hizmetli personel ile eğitim-öğretime devam etmektedir.
Vizyonumuz
• Atatürkçü, Atatürk...
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar
Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Misyonumuz : Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek iyiye ulaşmak ve bu yolda değişimle bütünleşerek geleceğimize ışık tutabilecek bir okul yaratmak.
Vizyonumuz : Atatürk'ün...
Bayraktepe İlköğretim Okulu Hakkında - Bayraktepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayraktepe İlköğretim Okulu Resimleri - Bayraktepe İlköğretim Okulu İletişim
Bayraktepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 2007 yılında Afyonkarahisar İl Özel İdare'si tarafından...
Beyyazı İlköğretim Okulu Hakkında - Beyyazı İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyyazı İlköğretim Okulu Resimleri - Beyyazı İlköğretim Okulu İletişim
Beyyazı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızda okul ilk olarak 1935 yılında eğtim öğretime başlamıştır. Zaman içerisinde...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.