Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Hakkında - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu Resimleri - Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz Öztürk İlköğretim Okulu İletişim Göçerli Şehit Piyade Er Yavuz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Haydarlı İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar Haydarlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Haydarlı İlköğretim Okulunun ilk binası 1935 yılında Kasaba halkı tarafından imece usulüyle yapılmış olup,aynı yıl İlkokul olarak eğitim öğretime açılmıştır.Okul binası 450m2...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Kadılar İlköğretim Okulu Hakkında - Kadılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Kadılar İlköğretim Okulu Resimleri - Kadılar İlköğretim Okulu İletişim Kadılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz devlet yardımı ile 1957 yılında eğitim öğretime açılırken 2 derslikli olarak...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Karahacılı İlköğretim Okulu Hakkında - Karahacılı İlköğretim Okulu Tanıtım - Karahacılı İlköğretim Okulu Resimleri - Karahacılı İlköğretim Okulu İletişim Karahacılı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Karahacılı İlköğretim Okulu 1947 yılında bir derslik,bir araç gereç...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Menderes İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar MİSYONUMUZ: Yasalar ve mevzuat çerçevesinde, imkan ve yetkilerimiz dahilinde, okul toplumunun paydaşları olan öğrenciler, veliler, öğretmenler ve diğer okul çalışanları için demokratik bir eğitim-öğretim ortamı hazırlamak ve sunmaktır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
7
Pınarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarlı İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarlı İlköğretim Okulu İletişim Pınarlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim Tatarlı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz Türk Milli Eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
10
Tatarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Tatarlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Tatarlı İlköğretim Okulu Resimleri - Tatarlı İlköğretim Okulu İletişim Tatarlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1967 yılında eğitime başlamıştır. Okulumuz uzun bir süre ortaokul olarak hizmet...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Uluköy İlköğretim Okulu Hakkında - Uluköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Uluköy İlköğretim Okulu Resimleri - Uluköy İlköğretim Okulu İletişim Uluköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Afyonkarahisar İli , Dinar İlçesi, Uluköy Kasabasında bulunmaktadır. Kasabamız Dinar...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Yeniyol İlköğretim Okulu Hakkında - Yeniyol İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeniyol İlköğretim Okulu Resimleri - Yeniyol İlköğretim Okulu İletişim Yeniyol İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1936 yılında bugün ayakta olmayan eski 2 katlı binamızda eğitim-öğretime başlanmıştır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Bağlıca İlköğretim Okulu Hakkında - Bağlıca İlköğretim Okulu Tanıtım - Bağlıca İlköğretim Okulu Resimleri - Bağlıca İlköğretim Okulu İletişim Bağlıca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2011 YILI SBS YERLEŞTİRME Mehmet TEKELİ Metin Zülbiye Sarı Anadolu Lisesi Yasemin...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Davulga İlköğretim Okulu Hakkında - Davulga İlköğretim Okulu Tanıtım - Davulga İlköğretim Okulu Resimleri - Davulga İlköğretim Okulu İletişim Davulga İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Eski okulumuz 1988 yılında 3415 m2 alan üzerine devlet vatandaş işbirliğiyle bodrum kat...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Çalca İlköğretim Okulu Hakkında - Çalca İlköğretim Okulu Tanıtım - Çalca İlköğretim Okulu Resimleri - Çalca İlköğretim Okulu İletişim Çalca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çalca İlköğretim Okulu 1938 yılında köy içinde bir odada açılarak eğitim - öğretim faaliyetlerine...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Çepni İlköğretim Okulu Hakkında - Çepni İlköğretim Okulu Tanıtım - Çepni İlköğretim Okulu Resimleri - Çepni İlköğretim Okulu İletişim Çepni İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Okulumuzun vizyonu ; Eğitim teknolojisinden olabildiğince yararlanmak, bireysel...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Davılgı İlköğretim Okulu Hakkında - Davılgı İlköğretim Okulu Tanıtım - Davılgı İlköğretim Okulu Resimleri - Davılgı İlköğretim Okulu İletişim Davılgı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1963 yılında Eğitim ve Öğretime açılmıştır. Bu okulun binası, şu anki...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
37
Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim Yeşilhisar Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Yeşilhisar Yunusemre...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Aşağıtandır İlköğretim Okulu Hakkında - Aşağıtandır İlköğretim Okulu Tanıtım - Aşağıtandır İlköğretim Okulu Resimleri - Aşağıtandır İlköğretim Okulu İletişim Aşağıtandır İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1978 yılında İlkokul olarak Eğitim-Öğretime...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Afyonkarahisar Nüfusu Kaç Afyonkarahisar Nüfusu 2012 Afyonun Nüfusu Kaçtır 2012 Afyonkarahisar :698 Bin 626
Yanıtlar
0
Görüntüleme
31
Selçuklu İlköğretim Okulu Hakkında - Selçuklu İlköğretim Okulu Tanıtım - Selçuklu İlköğretim Okulu Resimleri - Selçuklu İlköğretim Okulu İletişim Selçuklu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Selçuklu Mahallesindeki okul ihtiyacını karşılamak amacıyla 2001 yılında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Seydiler İlköğretim Okulu Hakkında - Seydiler İlköğretim Okulu Tanıtım - Seydiler İlköğretim Okulu Resimleri - Seydiler İlköğretim Okulu İletişim Seydiler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MiSYONUMUZ Ögrencilerimizin 8 yıllık egitim-ögretim hayatının sonunda; · Kültürlü...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Anıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Anıtkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Anıtkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Anıtkaya İlköğretim Okulu İletişim Anıtkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Anıtkaya İlköğretim Okulu yılında eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Okulumuz...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar Ataköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 10 sınıf öğretmeni 11 branş öğretmeni 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 2 Memur ve 1 Hizmetli personel ile eğitim-öğretime devam etmektedir. Vizyonumuz • Atatürkçü, Atatürk...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz : Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek iyiye ulaşmak ve bu yolda değişimle bütünleşerek geleceğimize ışık tutabilecek bir okul yaratmak. Vizyonumuz : Atatürk'ün...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Bayraktepe İlköğretim Okulu Hakkında - Bayraktepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Bayraktepe İlköğretim Okulu Resimleri - Bayraktepe İlköğretim Okulu İletişim Bayraktepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2007 yılında Afyonkarahisar İl Özel İdare'si tarafından...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
27
Beyyazı İlköğretim Okulu Hakkında - Beyyazı İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyyazı İlköğretim Okulu Resimleri - Beyyazı İlköğretim Okulu İletişim Beyyazı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızda okul ilk olarak 1935 yılında eğtim öğretime başlamıştır. Zaman içerisinde...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt