Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Büyükkalecik İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükkalecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükkalecik İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükkalecik İlköğretim Okulu İletişim Büyükkalecik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1927 yılında hizmete açılan eski okulumuz 1 dönümlük bir arazi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Öğrencimizi Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkelerine uygunluk çerçevesinde, topluma faydalı, bilinçli, bilgi çağının gerektirdiği ölçülere uygun...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
30
Fethibey İlköğretim Okulu Hakkında - Fethibey İlköğretim Okulu Tanıtım - Fethibey İlköğretim Okulu Resimleri - Fethibey İlköğretim Okulu İletişim Fethibey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Fethibey'de Ekim 1931 tarihinde Mecit adı verilen binada İlkokul açıldı. Tek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
11
Kocatepe İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar Kocatepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat, 1.kat ve 2. kat olmak üzere 4 kattan oluşmaktadır. Kocatepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Hakkında - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Resimleri - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu İletişim Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1999 yılında normal eğitim-öğretim olarak hizmete...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar Okulumuz kuruluş aşamasında Ulu Camii yakınındaki Çizmecioğlu Vehbi Efendi'nin evinde az sayıda bir öğrenci ile 1945 yılında eğitim öğretime başlamış ve bir kaç yıl sonra Yeni Cami arkasındaki Hacı Kerimoğlu Medresesine nakil...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
39
Nurettin Karaman İlköğretim Okulu Hakkında - Nurettin Karaman İlköğretim Okulu Tanıtım - Nurettin Karaman İlköğretim Okulu Resimleri - Nurettin Karaman İlköğretim Okulu İletişim Nurettin Karaman İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun yapımına 1989 Nisan ayında...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
50
Salar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Salar Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Salar Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Salar Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Salar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Salar İlköğretim Okulu Hakkında - Salar İlköğretim Okulu Tanıtım - Salar İlköğretim Okulu Resimleri - Salar İlköğretim Okulu İletişim Salar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Salar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz Aşağıdaki Linklerde Mevcut.. Salar İlköğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Salim Pancar İlköğretim Okulu Hakkında - Salim Pancar İlköğretim Okulu Tanıtım - Salim Pancar İlköğretim Okulu Resimleri - Salim Pancar İlköğretim Okulu İletişim Salim Pancar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1974 yılında yapılmış olup bugüne kadar hizmet vermiş ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Susuz Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Susuz Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Susuz Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Susuz Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Susuz Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1939 ' da Susuz Köyü İlkokulu adıyla...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
9
Susuz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar Okulumuz, Afyonkarahisar ili Susuz Kasabası’nda, 1988-1989 Öğretim yılında ortaokul olarak hizmete açılmış olup, 1994-1995 yılından itibaren de ilköğretim olarak öğretime halen devam etmektedir. Okulumuz 2 ana binadan oluşmaktadır...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Sülümenli İlköğretim Okulu Hakkında - Sülümenli İlköğretim Okulu Tanıtım - Sülümenli İlköğretim Okulu Resimleri - Sülümenli İlköğretim Okulu İletişim Sülümenli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 79 yıllık maziye, 25000 m2'lik bir alana sahip; 1933 yılında eğitim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Hakkında - Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yüksel Varlı İlköğretim Okulu İletişim Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1997–1998 Eğitim öğretim yılında ilk kayıt olarak 160 öğrenciyle...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
27 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında - 27 Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtım - 27 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - 27 Ağustos İlköğretim Okulu İletişim 27 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Afyonkarahisar Merkez İlköğretim okullarından biri de 27 Ağustos İlköğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Akharım İlköğretim Okulu Hakkında - Akharım İlköğretim Okulu Tanıtım - Akharım İlköğretim Okulu Resimleri - Akharım İlköğretim Okulu İletişim Akharım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : A- OKUL BİNALARI İLE İLGİLİ SORUNLAR 2005 yılında yapılan tadilatla okulumuzun fiziki...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
13
Ballık İlköğretim Okulu Hakkında - Ballık İlköğretim Okulu Tanıtım - Ballık İlköğretim Okulu Resimleri - Ballık İlköğretim Okulu İletişim Ballık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızda 1932 yılında yapılan Cumhuriyet dönemi İlkokula kadar Medrese olduğu ve burada...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı Afyonkarahisar Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2000-2001 öğretim yılında hizmete girmiştir.Sandıklı Lisesi binasında hizmete başlayan okulumuz geçen süre içersinde Sandıklı lisesi ile aynı bahçeyi paylaşmış...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Eyice İlköğretim Okulu Hakkında - Eyice İlköğretim Okulu Tanıtım - Eyice İlköğretim Okulu Resimleri - Eyice İlköğretim Okulu İletişim Eyice İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Güney İlköğretim Okulu Hakkında - Güney İlköğretim Okulu Tanıtım - Güney İlköğretim Okulu Resimleri - Güney İlköğretim Okulu İletişim Güney İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Afyonkarahisar ili Sinanpaşa ilçesine bağlı olan kasabamız Anadolu Selçuklu Devletinin sınırları...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
24
Kayadibi İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar Kayadibi İlköğretim Okulu 1939 yılında imece usulüyle yapılmış, 1942 yılında eğitim-öğretime başlamıştır.1942-1947 yılları arasında 3.sınıfa kadar öğrenci okutulurken, 1947 yılından sonra öğrenciler 5.sınıfa kadar öğrenimlerine...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar Okulumuz; 1945 yılında köy halkı tarafından yapılan üç derslikli okulda eğitim öğretime başlanmış ,1989 tarihine kadar bu okulda devam edilmiştir.1989 yılında yine köy imkanları ile 5 derslikli bir okul yapılmış bu okulda eğitim öğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
19
Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu Hakkında - Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu Tanıtım - Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu Resimleri - Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu İletişim Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzda 10 derslik,1 bilişim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu İletişim Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
12
Dereçine İlköğretim Okulu Hakkında - Dereçine İlköğretim Okulu Tanıtım - Dereçine İlköğretim Okulu Resimleri - Dereçine İlköğretim Okulu İletişim Dereçine İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Dereçine İlköğretim Okulu 1925 yılında İlkokul olarak Dereçine’de açılmıştır. 1969...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt