Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Büyükkalecik İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükkalecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Büyükkalecik İlköğretim Okulu Resimleri - Büyükkalecik İlköğretim Okulu İletişim
Büyükkalecik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1927 yılında hizmete açılan eski okulumuz 1 dönümlük bir arazi...
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar
Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Misyonumuz
Öğrencimizi Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkelerine uygunluk çerçevesinde, topluma faydalı, bilinçli, bilgi çağının gerektirdiği ölçülere uygun...
Fethibey İlköğretim Okulu Hakkında - Fethibey İlköğretim Okulu Tanıtım - Fethibey İlköğretim Okulu Resimleri - Fethibey İlköğretim Okulu İletişim
Fethibey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Fethibey'de Ekim 1931 tarihinde Mecit adı verilen binada İlkokul açıldı. Tek...
Kocatepe İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar
Kocatepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat, 1.kat ve 2. kat olmak üzere 4 kattan oluşmaktadır.
Kocatepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Okulun...
Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Hakkında - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Resimleri - Methiye Dumlu İlköğretim Okulu İletişim
Methiye Dumlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1999 yılında normal eğitim-öğretim olarak hizmete...
Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar
Okulumuz kuruluş aşamasında Ulu Camii yakınındaki Çizmecioğlu Vehbi Efendi'nin evinde az sayıda bir öğrenci ile 1945 yılında eğitim öğretime başlamış ve bir kaç yıl sonra Yeni Cami arkasındaki Hacı Kerimoğlu Medresesine nakil...
Nurettin Karaman İlköğretim Okulu Hakkında - Nurettin Karaman İlköğretim Okulu Tanıtım - Nurettin Karaman İlköğretim Okulu Resimleri - Nurettin Karaman İlköğretim Okulu İletişim
Nurettin Karaman İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzun yapımına 1989 Nisan ayında...
Salar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Salar Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Salar Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Salar Atatürk İlköğretim Okulu İletişim
Salar Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini...
Salar İlköğretim Okulu Hakkında - Salar İlköğretim Okulu Tanıtım - Salar İlköğretim Okulu Resimleri - Salar İlköğretim Okulu İletişim
Salar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Salar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz Aşağıdaki Linklerde Mevcut..
Salar İlköğretim...
Salim Pancar İlköğretim Okulu Hakkında - Salim Pancar İlköğretim Okulu Tanıtım - Salim Pancar İlköğretim Okulu Resimleri - Salim Pancar İlköğretim Okulu İletişim
Salim Pancar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1974 yılında yapılmış olup bugüne kadar hizmet vermiş ve...
Susuz Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Susuz Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Susuz Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Susuz Atatürk İlköğretim Okulu İletişim
Susuz Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1939 ' da Susuz Köyü İlkokulu adıyla...
Susuz İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar
Okulumuz, Afyonkarahisar ili Susuz Kasabası’nda, 1988-1989 Öğretim yılında ortaokul olarak hizmete açılmış olup, 1994-1995 yılından itibaren de ilköğretim olarak öğretime halen devam etmektedir.
Okulumuz 2 ana binadan oluşmaktadır...
Sülümenli İlköğretim Okulu Hakkında - Sülümenli İlköğretim Okulu Tanıtım - Sülümenli İlköğretim Okulu Resimleri - Sülümenli İlköğretim Okulu İletişim
Sülümenli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 79 yıllık maziye, 25000 m2'lik bir alana sahip;
1933 yılında eğitim...
Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Hakkında - Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Resimleri - Yüksel Varlı İlköğretim Okulu İletişim
Yüksel Varlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
1997–1998 Eğitim öğretim yılında ilk kayıt olarak 160 öğrenciyle...
27 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında - 27 Ağustos İlköğretim Okulu Tanıtım - 27 Ağustos İlköğretim Okulu Resimleri - 27 Ağustos İlköğretim Okulu İletişim
27 Ağustos İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Afyonkarahisar Merkez İlköğretim okullarından biri de 27 Ağustos İlköğretim...
Akharım İlköğretim Okulu Hakkında - Akharım İlköğretim Okulu Tanıtım - Akharım İlköğretim Okulu Resimleri - Akharım İlköğretim Okulu İletişim
Akharım İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
A- OKUL BİNALARI İLE İLGİLİ SORUNLAR
2005 yılında yapılan tadilatla okulumuzun fiziki...
Ballık İlköğretim Okulu Hakkında - Ballık İlköğretim Okulu Tanıtım - Ballık İlköğretim Okulu Resimleri - Ballık İlköğretim Okulu İletişim
Ballık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Kasabamızda 1932 yılında yapılan Cumhuriyet dönemi İlkokula kadar Medrese olduğu ve burada...
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı Afyonkarahisar
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 2000-2001 öğretim yılında hizmete girmiştir.Sandıklı Lisesi binasında hizmete başlayan okulumuz geçen süre içersinde Sandıklı lisesi ile aynı bahçeyi paylaşmış...
Eyice İlköğretim Okulu Hakkında - Eyice İlköğretim Okulu Tanıtım - Eyice İlköğretim Okulu Resimleri - Eyice İlköğretim Okulu İletişim
Eyice İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider...
Güney İlköğretim Okulu Hakkında - Güney İlköğretim Okulu Tanıtım - Güney İlköğretim Okulu Resimleri - Güney İlköğretim Okulu İletişim
Güney İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Afyonkarahisar ili Sinanpaşa ilçesine bağlı olan kasabamız Anadolu Selçuklu Devletinin sınırları...
Kayadibi İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar
Kayadibi İlköğretim Okulu 1939 yılında imece usulüyle yapılmış, 1942 yılında eğitim-öğretime başlamıştır.1942-1947 yılları arasında 3.sınıfa kadar öğrenci okutulurken, 1947 yılından sonra öğrenciler 5.sınıfa kadar öğrenimlerine...
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar
Okulumuz;
1945 yılında köy halkı tarafından yapılan üç derslikli okulda eğitim öğretime başlanmış ,1989 tarihine kadar bu okulda devam edilmiştir.1989 yılında yine köy imkanları ile 5 derslikli bir okul yapılmış bu okulda eğitim öğretim...
Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu Hakkında - Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu Tanıtım - Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu Resimleri - Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu İletişim
Savran Kazım Özer İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuzda 10 derslik,1 bilişim...
Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu İletişim
Taşoluk Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
MİSYONUMUZ
Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini...
Dereçine İlköğretim Okulu Hakkında - Dereçine İlköğretim Okulu Tanıtım - Dereçine İlköğretim Okulu Resimleri - Dereçine İlköğretim Okulu İletişim
Dereçine İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Dereçine İlköğretim Okulu 1925 yılında İlkokul olarak Dereçine’de açılmıştır. 1969...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.