Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizden Gelen Sorular
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Kırca İlköğretim Okulu Hakkında - Kırca İlköğretim Okulu Tanıtım - Kırca İlköğretim Okulu Resimleri - Kırca İlköğretim Okulu İletişim
Kırca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Misyonumuz
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı...
Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında - Selçuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Selçuk İlköğretim Okulu Resimleri - Selçuk İlköğretim Okulu İletişim
Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1975 yılında hizmete başlamış olup, 5 derslikli tip projeye göre eğitim-öğretim...
Ağzıkara İlköğretim Okulu Hakkında - Ağzıkara İlköğretim Okulu Tanıtım - Ağzıkara İlköğretim Okulu Resimleri - Ağzıkara İlköğretim Okulu İletişim
Ağzıkara İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz 1942 yılında yapılmış, 1960 yılında büyük bir onarım görmüş. Okulun bahçesi...
Akyuva İlköğretim Okulu Hakkında - Akyuva İlköğretim Okulu Tanıtım - Akyuva İlköğretim Okulu Resimleri - Akyuva İlköğretim Okulu İletişim
Akyuva İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz ilk olarak 1937 yılında Eğitim-Öğretime açılmıştır. 1965 yılından bu yana şu anda...
Balçıkhisar İlköğretim Okulu Hakkında - Balçıkhisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Balçıkhisar İlköğretim Okulu Resimleri - Balçıkhisar İlköğretim Okulu İletişim
Balçıkhisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz; 1972 yılında belediye binasında öğretime başlayıp, 1984...
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
VİZYONUMUZ
Toplumumuzun değerleri ile örtüşen , güçlü kurum kültürümüzle;profesyonel yönetim ; anlayışını ,ilkeliliğini ve bireylerin mutluluğunu esas alan ,çağdaş metot ve...
Kayabelen İlköğretim Okulu Hakkında - Kayabelen İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayabelen İlköğretim Okulu Resimleri - Kayabelen İlköğretim Okulu İletişim
Kayabelen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :
Okulumuz, Devlet vatandaş işbirliği ile 1963 yılında Kayabelen Köyü İlkokulu...
Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu İletişim
Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Türkiye'deki Özel Dershaneler Hakkında - Afyon Bolvadin'deki Özel Dershaneler Erişim Bilgileri - Afyon'daki Dershane Fiyatları - Bolvadin Dershanes Resimleri - Bolvadin Dershanes Hakkında
Bolvadin Dershanesi Afyon Bolvadin'de hizmet veren bir dershanedir. Dershane bünyesinde Anadolu Lisesi...
Türkiye'deki Özel Dershaneler Hakkında - Afyon Merkez'deki Özel Dershaneler Erişim Bilgileri - Afyon'daki Dershane Fiyatları - Hisar Batı Dershanesi Resimleri - Hisar Batı Dershanesi Hakkında
Hisar Batı Dershanesi Afyon Merkez'de hizmet veren bir dershanedir. Dershane bünyesinde Anadolu...
Başmakçı Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Başmakçı Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Başmakçı Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Başmakçı Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik...
Bayat Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Bayat Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Bayat Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Bayat Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük...
Bolvadin Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Bolvadin Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Bolvadin Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Bolvadin Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Çay Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Çay Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Çay Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Çay Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon...
Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Dazkırı Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Dinar Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Dinar Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Dinar Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Dinar Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Emirdağ Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Evciler Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Evciler Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Evciler Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Evciler Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Hocalar Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Hocalar Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Hocalar Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Hocalar Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
İhsaniye Halk Eğitim Merkezi Hakkında - İhsaniye Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - İhsaniye Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon İhsaniye Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
İscehisar Halk Eğitim Merkezi Hakkında - İscehisar Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - İscehisar Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon İscehisar Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Kızılören Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Kızılören Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Kızılören Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Kızılören Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Merkez Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Merkez Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Merkez Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Merkez Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Sandıklı Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
Sinanpaşa Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Sinanpaşa Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Sinanpaşa Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri
Afyon Sinanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren ForumSitesi.Com.Tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. ForumSitesi.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.