Sizden Gelen Sorular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kırca İlköğretim Okulu Hakkında - Kırca İlköğretim Okulu Tanıtım - Kırca İlköğretim Okulu Resimleri - Kırca İlköğretim Okulu İletişim Kırca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda; Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında - Selçuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Selçuk İlköğretim Okulu Resimleri - Selçuk İlköğretim Okulu İletişim Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1975 yılında hizmete başlamış olup, 5 derslikli tip projeye göre eğitim-öğretim...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
16
Ağzıkara İlköğretim Okulu Hakkında - Ağzıkara İlköğretim Okulu Tanıtım - Ağzıkara İlköğretim Okulu Resimleri - Ağzıkara İlköğretim Okulu İletişim Ağzıkara İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1942 yılında yapılmış, 1960 yılında büyük bir onarım görmüş. Okulun bahçesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Akyuva İlköğretim Okulu Hakkında - Akyuva İlköğretim Okulu Tanıtım - Akyuva İlköğretim Okulu Resimleri - Akyuva İlköğretim Okulu İletişim Akyuva İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1937 yılında Eğitim-Öğretime açılmıştır. 1965 yılından bu yana şu anda...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Balçıkhisar İlköğretim Okulu Hakkında - Balçıkhisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Balçıkhisar İlköğretim Okulu Resimleri - Balçıkhisar İlköğretim Okulu İletişim Balçıkhisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz; 1972 yılında belediye binasında öğretime başlayıp, 1984...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Toplumumuzun değerleri ile örtüşen , güçlü kurum kültürümüzle;profesyonel yönetim ; anlayışını ,ilkeliliğini ve bireylerin mutluluğunu esas alan ,çağdaş metot ve...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
18
Kayabelen İlköğretim Okulu Hakkında - Kayabelen İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayabelen İlköğretim Okulu Resimleri - Kayabelen İlköğretim Okulu İletişim Kayabelen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Devlet vatandaş işbirliği ile 1963 yılında Kayabelen Köyü İlkokulu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Hakkında - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu İletişim Kurtuluş İhsan Küçükarslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Türkiye'deki Özel Dershaneler Hakkında - Afyon Bolvadin'deki Özel Dershaneler Erişim Bilgileri - Afyon'daki Dershane Fiyatları - Bolvadin Dershanes Resimleri - Bolvadin Dershanes Hakkında Bolvadin Dershanesi Afyon Bolvadin'de hizmet veren bir dershanedir. Dershane bünyesinde Anadolu Lisesi...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Türkiye'deki Özel Dershaneler Hakkında - Afyon Merkez'deki Özel Dershaneler Erişim Bilgileri - Afyon'daki Dershane Fiyatları - Hisar Batı Dershanesi Resimleri - Hisar Batı Dershanesi Hakkında Hisar Batı Dershanesi Afyon Merkez'de hizmet veren bir dershanedir. Dershane bünyesinde Anadolu...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
21
Başmakçı Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Başmakçı Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Başmakçı Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Başmakçı Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
28
Bayat Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Bayat Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Bayat Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Bayat Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
15
Bolvadin Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Bolvadin Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Bolvadin Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Bolvadin Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
36
Çay Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Çay Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Çay Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Çay Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Dazkırı Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Dazkırı Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
17
Dinar Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Dinar Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Dinar Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Dinar Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
23
Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Emirdağ Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Emirdağ Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Evciler Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Evciler Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Evciler Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Evciler Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
29
Hocalar Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Hocalar Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Hocalar Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Hocalar Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
İhsaniye Halk Eğitim Merkezi Hakkında - İhsaniye Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - İhsaniye Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon İhsaniye Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
22
İscehisar Halk Eğitim Merkezi Hakkında - İscehisar Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - İscehisar Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon İscehisar Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Kızılören Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Kızılören Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Kızılören Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Kızılören Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
14
Merkez Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Merkez Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Merkez Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Merkez Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
25
Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Sandıklı Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26
Sinanpaşa Halk Eğitim Merkezi Hakkında - Sinanpaşa Halk Eğitim Merkezi Tanıtımı - Sinanpaşa Halk Eğitim Merkezi Erişim Bilgileri Afyon Sinanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir. Mesleki-Teknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik...
Yanıtlar
0
Görüntüleme
26

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt